diumenge, 15 de setembre del 2013

Victòria davant del Llevant B

Aquest diumenge, el Lleida ha superat al Llevant B per 3 gols a 0. En aquesta 4a jornada del grup III de segona divisió B, els blaus s'han imposat amb dos gols de Mata i un d'Osado, que han permès a l'equip ficar-se en la segona posició de la taula classificatòria.

Tot i que a la primera part no hi ha hagut gols, han hagut diverses ocasions que no s'han pogut materialitzar. Ha estat al minut 52 quan Mata ha obert la llauna i ha ficat l'1 a 0 al marcador. L'ha seguit el gol de cap d'Osado al minut 77, i el marcador s'ha tancat en el temps afegit, amb un gol de Mata al '93.
Lleida - Llevant B

El proper partit del Lleida Esportiu serà el dia 22 a les 16:30h davant l'Elx, el sisè classificat a la lliga, al Municipal de Torrellano.

Canvis a la classificació

En aquesta 4a jornada, el líder, l'Elx, ha baixat de la primera posició fins la sisena, al perdre per 4-0 davant l'Huracán, que ha pujat fins la 9a posició. Darrera del Lleida, situat a la segona posició de la taula, trobem l'Olímpic, que ha escalat dos posicions després de guanyar per 2-0 al València.